torsdag den 31. december 2009

Nytårskage

Nytårskagen indeholder chokoladebunde, boysenbær og marabou/daim creme.





mandag den 28. december 2009

Prinsesseslot kage

Eva bestilte et prinsesseslot til hendes datters 3 års fødselsdag. Kagen er med chokoladebunde, hindbær og skildpaddecreme.


1 års fødselsdagkage

Lærke bestilte denne kage til hendes datters 1 års fødselsdag. Det store ønske var prinsessetema så der blev lavet noget med en krone og lidt. Da kronen ikke var tørret helt da kagen blev afleveret står den på et sykke papir samt den har staniol inden i så den ikke falder sammen, tages selvfølgelig ud når kronen er tørret. Kagen indeholde lyse og chokoladebunde, hindbær og marabou/daim creme.

onsdag den 23. december 2009

Barsel/afskedskage

Line og hendes kollega bestilte denne kage. Line skulle gå på barsel, kollegaen havde sidste arbejdsdag i firmaet. Deres arbejde består i at lave Troldekugler, så vi blev enige om at der skulle være noget arbejdsrelateret samt at der skulle være lidt blomster i lilla og lyserød da Line skal ha en lille pige. Kagen indeholder chokoladebunde, hindbær og tobleronecreme.




fredag den 18. december 2009

Iglo julekage

Lisa ville gerne ha en julekage med til hendes arbejde, og da hun havde set den iglo kage jeg havde lavet til mine svigerforældre, vidste hun at det skulle være en magen til. Lisa vil jo som altid kun ha chokoladekage og hindbærcreme i sine kager, så det er hvad den indeholder...


søndag den 13. december 2009

Taekwondo fødselsdagskage

En af vores bekendte bestilte denne kage til hans datters fødselsdag (var en overraskelse). Datteren har lige fået det blå bælte i taekwondo så det skulle kagen bære præg af.
Kagen var med chokoladebunde, hindbær og tobleronecreme.


fredag den 11. december 2009

Boobies til 18 års fødselsdag

På kærestens arbejde (mit tidligere arbejde) har de ders lille mor Birgith. Birgith ville gerne ha en kage til hendes søn da han blev 18 år, det skulle være en brystkage som kæresten havde haft med da han skulle på ferie, ellers havde jeg helt frie hænder.
Kagen er med lyse bunde,toblerone og hindbær creme.






Numsekage til 18 års fødselsdag

Denne kage er en bestillingskage til en 18 års fødselsdag (han fik osse e.n brystkage). Det var stor succes hos de unge mennesker, drengene havde været helt vilde med de to kager. Denne indeholder Lyse bunde, vanilje og jordbær creme.

torsdag den 10. december 2009

Iglo kage

Lavede en lile hyggekage ud af rester en dag vi skulle op til mine svigerforældre. Var nød til at afprøve en ide jeg havde inde i hovedet. synes nu selv den blev meget sød... Den var med chokoladebunde, jordbær og tobleronecreme

lørdag den 5. december 2009

Mikkels fødselsdagskage

Bianca og Jonathan skal holde 2 års fødselsdag for lille Mikkel og hørte om jeg gad lave kage for dem. Mikkel er meget glad for sin traktor, og mener at deres store hund Tulle kan side på ladet når han kører rundt i haven. Det vil Tulle ikk lige så han kører rundt med et billed af Tulle i stedet for. Men dette var jo så selvfølgelig det oplagte emne til Mikkels kage. Jeg var så meget i tvivl om hvor mange mennesker der var til i min traktor så jeg nedte med at lave kage til en 70-80 mennesker i stedet for de 40 der var bestilt til, så der var rigeligt med kage...
Den ene del af traktoren var med Hindbær og tobleronecreme, den anden del var med hindbær og vaniljecreme med bananstykker. Begge kager er med lyse bunde.