fredag den 30. april 2010

Felix's Dåbskage

Så blev det lille Felix der skulle døbes i dag. Hans forældre ville gerne ha en lille frø med en krone på, da navnet Felix jo var lidt prinseagtigt. Kagen er med den traditionelle sammensætning, chokoladebunde med hindbær og toblerone creme.

mandag den 26. april 2010

Bjørg's Fødselsdagskage

Lille Bjørg bliver 5 år i dag, så hendes Omma & Abbe (mormor & Morfar på Færørsk) ville gerne ha en kage til hende. Bjørg's Omma er min Svigermors Kusine, så derfor en bestilling fra Færøerne af..
Kagen skulle være som othello lagkage, så med lyse bunde, med lidt knuste makroner på den nederste bund, hindbærmarmelade og hindbærcreme.

søndag den 25. april 2010

Sif-Beth Kursus.

Juhu i dag skulle vi til Sif kursus, det har jeg ventet længe på. Vi er nogen tøser som har snakket rigtig meget om at vi sku ha Sif til sjælland så vi ku få afprøvet hendes teknik.
Det var en super hyggelig dag sammen med de andre tøser.
Vi snakker jo fandme som en hønsegård når vi først kommer i gang, men det blev da osse til lidt tylle arbejde.
Dette blev så resultatet, der skal bare øves så det kan blive bedre, men synes da det gik ganske godt når det nu var første gang.

lørdag den 24. april 2010

Bridge/blomsterkage

Stines Svigermor Bente bliver 60 i dag, og det skal selvfølgelig fejres. Derfor har Stine og hendes Svigerfar bestilt en kage, som de skal overraske Bente med i aften.
Bente spiller Bridge, så derfor skulle der gerne være kort på kagen. Spar Es, Konge, Dame, Knægt og 10 Skulle åbenbart være en rigtig god hånd når man spiller Bridge.
Kagen er med chokoladebunde og Hindbærcreme.

Bil kage

Der skulle holdes lidt alla surprice party for "Fru Thomsen's" mand. Han vidste ingenting om hvad der skulle ske, men han vidste der kom gæster.
Der bliver kørt noget Rally i den famile, så der skulle selvfølgelig være en bilkage..
Men kagerne er med lyse og chokoladebunde, hindbær og daim creme.

søndag den 18. april 2010

Noah's dåbskage

Lille Noah skal Døbes så hans forældre havde lidt ønsker omkring hans kage. Kagen skulle være enkel men med er tog på toppen, samt skinner ned langs siderne af kagerne.
Kagen er med Chokoladebunde, Jordbær og toblerone creme.

Lauges Barnedåbskage

Så blev det lille Lauge's tur til at blive døbt, så det var igen tid til kage.
Kagen skulle være drenget, og så skulle den være i farverne, hvid, blå, og lime.
Kagen indeholder chokoladebunde, Hindbær og Daim creme.

Fødselsdagskage til Far og Datter

Christine ville gerne ha en kage til hendes datter og mands fødselsdag. Det skulle være en lille ekstra overraskelse fra hende af.
Manden dykker så vi skulle finde et tema som kunne henvise lidt til livet under vand, samtidig med at der osse skulle være lidt tøset over kagen til datteren.
Vi nåede frem til at lave en kage med havtema, samt en blæksprutte på toppen.
Kagen indeholder chokoladebunde, hindbær og daim creme.

lørdag den 17. april 2010

Velkommen til verden

Lille Yaseen kom til verden den 31 Marts, dette ville hans forældre gerne fejre med familien, så der skulle laves en kage til formålet. De ville gerne ha en kage med en sløjfe, bamse samt hans navn. Så det blev da selvfølgelig lavet.
Kagen indeholder Chokoladebunde, Jordbær og Toblerone creme.

søndag den 11. april 2010

Castor's Fødselsdag

Mie ville gerne overraske hendes kæreste med en kage til hans fødselsdag. Castor er vidst lidt vild med Barcelona så der skulle være Barcelonas logo på den ene kage sammen med hans navn, og så hans alder på den anden kage.
Kagen med Barcelona logoet indeholder chokoladebunde, jordbær og toblerone creme.
Den anden kage indeholder lyse bunde, daim og hindbær creme.


lørdag den 10. april 2010

Mads's Barnedåb

Så blev det lille Mads der skulle døbes. Hans mor Tine ville gerne ha en enkelt kage med et tog på, samt guld bogstaver, da det skulle passe til indbydelsen. Derudover havde Tine forelsket sig i en larve på en kage hun havde set på nettet, så den skulle da osse lige på. Kagen indeholder blandet lyse og mørke bunde, Hindbær og Toblerone creme.

Der skulle selvfølgelig osse være kage til de mange børn som var med ved dåben. Tine havde forelsket sig i dette stykke legetøj, så jeg prøvede så godt jeg kunne at få det formet så godt jeg kunne til kagen. Derudover er der igen guld bogstaver og larver, så temaet passer sammen på de to kager. Børnenes kage er chokoladebunde med nutellasmørcreme imellem lagene.

fredag den 9. april 2010

Silje's Fødselsdagskage

Så blev det lille Silje's tur til at holde fødselsdag. Silje ville ger ha en Hello Kitty kage, så det fik hun da. Silje Æææææælsker blomster, så der skulle rigtig mange blomster på hendes kage. Jeg havde glemt at navnet skulle på kagen, Eva's børn plejer nemlig ikk at få navn på deres kager, men det ville Silje nu gerne, derfor ligger bogstaverne oven på blomsterne.
Kagen er med chokoladebunde, boysenbær og hvid toblerone creme.

fredag den 2. april 2010

Fck Kage

Vickie ville gerne ha en kage til hendes fødselsdag i aften (tror måske det var fødselsdag for alle tøserne), hun ville gerne ha en fck kage, men ingen blomster på, så i stedet lavede jeg lidt mønster på siden. Kagen indholder chokoladebunde og jordbærcreme.


Jagtkage

Vickie skulle bruge en jagt kage. Tror måske den var til hendes bedstefar men er dælme ikke sikker...
Kagen er med chokoladebunde og jordbærcreme.


1 Års fødselsdag med Safaridyr

Ja lille Lucas bliver 1 år, ikke 3 som jeg har skrevet på kagen. Ved ikk hvorfor jeg har skrevet 3 år i min kalender men sådan er det, vi fik det rettet inden kagen røg ud af døren...
Kagen indeholder den gense, chokoladebunde, hindbær og daim creme.