mandag den 24. maj 2010

Mors fødselsdag

Min Moar skal holde fødselsdag sammen med nogen andre hoveder fra familien i dag, de har fødselsdag så tæt på hinanden så de slår sig altid sammen.
min Mor skal stå for kage til kaffen, så jeg var da lige i gang med at fikse en lille kage sammen.
Kagen er med chokobunde, nougat og hindbær creme med friske jordbær. Er lidt spændt på at høre hvordan den sammensætning er...




søndag den 23. maj 2010

Emilies Barnedåb

Så skal lille Emilie døbes, så der skal da kage til. Kagen er med chokobunde hindbær og daimcreme.


lørdag den 22. maj 2010

Aliya's 3 års fødselsdag

Lille Aliya bliver 3 år i dag, stort tillykke til dig lille pus. Aliya er vild med cirkus dyr, så jeg lavede en kage med lidt cirkus dyr og farver som der var knald på, ligesom i cirkus..
Den nederste er chokobunde almindelig toblerone og hindbær creme. De to øverste er med chokobunde hvid toblerone og jordbær creme med friske jordbær.



søndag den 16. maj 2010

Nynnes dåb

Så skal lille Nynne døbes. Line ville gerne ha en meget enkelt kage til hendes lille pige, den skulle kun være med en baby og et par sko, så det er hvad det blev til.
Kagen er med chokobunde, ananas og toblerone creme.

Tvillinge dåb

Så blev det dagen hvor tvillingerne Oliver og William skal døbes. Deres Mor ville gerne ha enkelte kager alla en jeg tidligere har lavet, så det var jo dejlig nemt.
Kagen indeholder chokobunde, jordbær og marabou creme.


lørdag den 15. maj 2010

Dinna & Michaels Bryllup

I dag skal Dinna og Michael giftes, og jeg har fået den store ære af at lave Deres bryllupskage.
Dinna ville gerne ha tyllet mønster på siden. Hold fast min højre arm er ødelagt efter al den tylning, men fint det blev det synes jeg. Derudover skulle den være pyntet med roser da hendes brudebuket ville bestå af roser i denne farve.
Kagen er med chokobunde, hindbær creme med makroner og toblerone creme.
Overtrukket med marcipan der har fået noget pearl spray, og pyntet med flowerpaste.




Christina & Allan´s Bryllup

Endelig blev det den store dag hvor Christina og Allan skal giftes. Jeg har glædet mig til at jeg skulle i gang med bryllupskagen, var en stor udfordring for mig at jeg skulle modellere brudeparret, men synes nu det blev ganske ok. Kagen er med lyse bunde, hindbær og toblerone creme. Overtrukket med marcipan og pyntet med fondant/flowerpaste.



tirsdag den 11. maj 2010

Denis' Fødselsdag

Lille Denis bliver 1 år i dag, så det skulle da fejres med en kage.
Desværre blev mine figurer ikk særlig gode, men det er første gang jeg skulle prøve, og øvelse gør mester har jeg hørt.
Kagen er med chokobunde, kokoscreme og hindbær creme.




Smels' Fødselsdag

Så blev vores lille hund Smels to år, han er en af vores to hunde, vores små børn.
Da ví skulle til hundetræning i dag, lovede vi at tage en kage med, så det er bare en hurtig kage. Skulle lige ha afprøvet noget sort fondant som jeg har købt.
Kagen er med chokobunde, vanilje creme med friske jordbær og lys chokolade creme med makroner.
'



søndag den 9. maj 2010

Hjertekage med baby

Så blev det dagen hvor lille Jonas skal døbes. Dertil skal der jo være en kage.
Hans nor Kiki havde i hovedet hvordan kagen skulle se ud, så kagen blev selvfølgelig lavet efter dette.
Kagen er med chokoladebunde, hindbær og daim creme.

Konfirmationskage

Så blev det Oliver der skulle konfirmeres. Hans kusine synes det kunne være sjovt at ha en kage med. Det skulle være en brystkage med Brøndby I.F. logo på. Desværre har jeg ikk ku opdrive marine blå farve, var udsolgt, så der er nok mange kager for tiden med marine blå farve, men selvfølgelig er det jo osse konfirmationstid.
Kagen er med chokoladebunde med hakkede hasselnødder. Vaniljecreme med friske hindbær, lys toblerone creme samt et lag med nougat creme.

El Guitar

Så blev det da lige en konfirmationskage mere i denne weekend. Denne skulle være en elguitar. Synes alt gik galt med denne kage. Men den blev da ganske sød da den blev færdig.
Kagen er med chokoladebunde hindbær og toblerone creme.

1 Års Fødselsdagskage

Wilma-Sophia bliver 1 år i dag, så der skulle da holdes en rigtig dejlig fest med børnetema for hende. Da invitationer og pynt til festen var holdt i disse farver og drage tema, blev vi enige om at kagen da selvfølgelig skulle matche det resterende ved festen.
Kagen er med chokoladebunde, hindbær og lys chokoladecreme med knuste makroner.

Konfirmationskage med hest

Så blev det til årets anden konfirmationskage. Kagen skulle være med en konfirmand og hendes hest, da hun er en meget hesteglad pige.
Kagen indeholder chokoladebunde, Jordbær og lys chokolade creme med knuste makroner.

søndag den 2. maj 2010

konfirmationskage

Så blev det den store dag hvor Leni's datter skulle konfirmeres. Kagen skulle være i temaet blå, sølv og hvidt. Konfirmanden er meget glad for Gucci, og fik en fin kæde (eller hvad det nu hedder) til nøgler af sin mor, så derfor er der lavet mønster på siden alla Gucci mønsteret.
Desværre er der sket et eller andet med den blå kage under transporten til Frederikssund, så den blev lidt skæv at se på.
Derudover havde min kageforhandler vidst overvurderet kagestativet mht størrelse på kagerne, for de var lige ved at være for store til stativet, (havde bedt om papplader der skulle passe til stativet, så kagerne passede).
Kagen indeholder Chokoladebunde, jordbær creme med friske jordbær ovenpå og nougat creme.