lørdag den 26. juni 2010

Grøndlandsbryllup

Så kom dagen hvor Mira og hendes mand skal fejre at De er blevet gift. De har været udstationeret på Grønland, så derfor blev de gift da de var deroppe, men skulle først fejre det herhjemme for familie og venner i dag. Kagen skulle være med lidt forskellige ting fra Grønland, men samtidig ligne en bryllupskage.
Kagen har desværre fået lidt småskader af turen til Borup, selvom man passer meget på og opbevarer kagen rigtigt under turen, så er den nu aldrig lige som man gerne vil ha den når man når frem. Men er nu ganske godt tilfreds, jeg har ikke noget køkken for tiden, det er revet ned, så denne kage er lavet uden noget køkken...
Kagen indeholder chokoladebunde, hindbær og daimcreme.



søndag den 13. juni 2010

Veronica's Fødselsdag

I dag bliver Veronica 10 år, det skal holdes som en lille surprice, i form af at hun ved der skal holdes fødselsdag, men kender blandt andet intet til kagen.
Kagen er med chokoladebunde hindbær og chokolade med karamel knas creme.

lørdag den 12. juni 2010

Elias' Navgivning

Lille Elias skal ha navngivningsfest for sin famile i dag, så der skal da kage til. Tine (Elias' Mor) ville gerne ha lidt blomster, et par sko og en fodbold.
Kagen indeholder Chokoladebunde hindbær og toblerone creme.


lørdag den 5. juni 2010

Fillipa's dåbskage

Så blev det lille Fillipa's tur til at sku ha lidt vand i håret. Patricia (Fillipa's Mor) er hel vild med en kage som min kageveninde Mette har lavet, så har kopieret lidt, og så alligevel med egen stil...
Kagen er med chokobunde, lys chokoladecreme med daim stykker og jordbær creme med friske jordbær stykker...Super nemt at weekendens kager skulle være med samme slags fyld.




Emilie og Kenneth's bryllupskage

Uhhh så kom dagen hvor Emilie og Kenneth skulle sige ja til hinanden i Kirken...
Jeg har været så heldig at få lov til at lave deres kage.. Jeg fik en fin invitation, og vi blev enige om at kagen skulle ha invitationen som udgangspunkt.
Synes det blev ganske godt, (skal nok smide et billed af invitationen en af dagene).
Kagen er med Chokobund 2 stk, makronbund 1 stk, Lys chokoladecreme med daimstykker og jordbærcreme med friske jordbær stykker.

Den lille kage ved siden af bryllupskagen, er til Kenneth's far, han har sukkersyge, så derfor blev der lavet en kage som han kunne spise.

Var ikke helt tilfreds med kagestativer, synes det virkede lidt ustabilt. Men sådan er det, det var et lejet stativ.

Hver andet lag var vendt så den lange side skiftevis var mod fronten og til siden, svært at forklare.
Det nederste lag samt lag tre er med flamingo plade under, da jeg ellers skulle køre med stativet samlet, noget underligt noget, men derfor ser de to lag højere ud end de andre tre lag.